Gyakori kérdések

Mi az a Természetjáró Kártya?

Az Országos Kékkör (továbbiakban: OKK) nyomvonalán kialakításra kerülő természetjáró és kerékpáros szolgáltatóhálózat az ökoturizmus fejlődését, a túraútvonal látogatószámának növekedését, valamint a nyomvonal körzetében működő szolgáltatók működését, fejlődését hivatott elősegíteni.

A Magyar Természetjáró Szövetség és a Multipont Program Zrt. együttműködésével elinduló Természetjáró Kártya a túrázók által használt, vásárolt kártya, amellyel a Kékkör nyomvonalán tudnak kedvezményesen vásárolni, illetve különböző szolgáltatásokhoz hozzájutni. A kártya felmutatása kedvezményre jogosít fel.

 

Kik fogadhatják el a Természetjáró Kártyát?

Akikkel a Magyar Természetjáró Szövetség csatlakozási szerződést köt, különböző szolgáltatók, kereskedők, állami létesítmények.

 

Miért éri meg nekem, hogy elfogadóhely legyek?

Jelenleg több ezer aktív tagja van a Magyar Természetjáró Szövetségnek (továbbiakban MTSZ), de ezenfelül vannak olyan túrázók, akik nem MTSZ-tagok, viszont a Természetjáró Kártya birtokosai lesznek. Ezek a túrázók az év 52 hetében akár többször is felkeresik a Kékkört, ezáltal jelentős forgalomnövekedést generálnak az elfogadóhelyeknek.

 

Hogyan csatlakozhatok az elfogadóhelyekhez?

A csatlakozási folyamat nyolc egyszerű lépésből áll, amelynek során mindvégig számíthat támogatásunkra!

 1. Akár már ma is jelezheti szerződéskötési szándékát! Kövesse az alábbi leírást, és egy egyszerű adminisztráció után már az Országos Kékkör Szolgáltatóhálózat Kedvezménykártya partnere lehet!
 2. Olvassa el az partneri szabályzatot, tájékozódjon honlapunkon az előnyökről.
 3. Töltse le a csatlakozási szerződést, töltse ki. Az összes elfogadóhelyet tüntesse fel, amennyiben több helyszínen, több kereskedői egységgel rendelkezik.
 4. Válasszon partneri csomagot. Döntse el, hogy hány százalék kedvezmény ad, illetve mely szolgáltatásaiból, termékeiből.
 5. Véglegesítse a szerződést, valamint lássa el a hivatalos cégjegyzék szerinti cégszerű aláírással.
 6. Szkennelje be, majd küldje el az alábbi e-mail címre:
  okkszolgaltato@termeszetjaro.hu,
  vagy postai úton juttassa el az alábbi címre:
  Magyar Természetjáró Szövetség
  1075 Károly körút 11. VII. emelet.
 7. 2-3 héten belül csomagban küldjük Önnek vissza a csatlakozási szerződés aláírt példányát, a kézikönyvet, valamint a matricákat, amelyekkel jelezheti, hogy Ön már elfogadja a kártyát, amennyiben megfelelt a csatlakozási kritériumoknak!
 8. Fogadhatja a természetjárókat!

Meddig érvényes a kártya?

A kártya 1 évig, a tárgyév január 31-éig érvényes.

 

Milyen kártyákat fogadhatok el?

A Magyar Természetjáró Szövetség által kibocsátott Természetjáró Kártyát, amely egy vonalkóddal és mágnescsíkkal ellátott plasztikkártya.

 

Mennyi az elfogadóhelyi szerződéskötés átfutási ideje?

A beérkezéstől számított 2-3 hét.

 

Elfogadóhelyi matricát hol igényelhetek?

Segít engem a Kékkör reklámanyagokkal?

Az MTSZ által aláírt szerződéssel együtt, csomagban fog érkezni Önnek. Amennyiben nem kapta meg, avagy elfogyott, kérjük, hogy az alábbi e-mail címen jelezze: okkszolgaltato@termeszetjaro.hu.

 

A weblapomra hogyan tehetem fel a Természetjáró Kártya logóját?
Hol, hogyan kaphatok ilyet?

Kérjük, jelezze igényét az alábbi e-mail címen: okkszolgaltato@termeszetjaro.hu.

 

A kártyaelfogadás technikája milyen lesz?

Kell hozzá PIN kód vagy aláírás?

A csatlakozási szerződés szerint meghatározott módon. (Az alapszintűek esetében egyszerű felmutatással, a közép-, illetve a felső szintűeknél viszont a leolvasókészülék használatával, azaz  a kártya „lepittyentésével”.) A Természetjáró Kártya névre szól, ezért személyi igazolvánnyal vagy egyéb igazolvánnyal ellenőrizendő.

 

Hol találhatom meg az elfogadóhelyeket, hol és hogyan fog az én cégem megjelenni?

A www.termeszetjarokartya.hu weboldalon a Kedvezményadó pontokat, illetve  - amennyiben vállalta a szolgáltatást – a Kerékpár pontokat mutató POI-k között fog megjelenni az Ön által megküldött tartalom.

 

Hol kaphatok segítséget, illetve kihez fordulhatok, ha kérdésem van?

Kérdéseivel a Magyar Természetjáró Szövetséghez fordulhat az okkszolgaltato@termeszetjero.hu e-mail címen.

 

Hogyan kezeli az MTSZ a szerződéskötéskor leadott adataimat?

A Magyar Természetjáró Szövetség az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján a szolgáltatóhálózattal kapcsolatos feladatai ellátása érdekében adatkezelőnek minősül.

Az MTSZ a kapott adatokat egyéb módon nem használja, azokat a szolgáltatóhálózaton kívüli harmadik fél tudomására nem hozza.

Magyar Természetjáró Szövetség, 1244 Budapest, Pf. 846